Betalingssystem

Home » Betalingssystem

SIKKERHEDSNET FOR ONLINE-BETALINGER.

En webshop er en billig og fleksibel måde at præsentere varer – og det er samtidig nemt og hurtigt for kunderne at købe.

Men webshops er ikke kun for rene internetbutikker – mange virksomheder kan med fordel bruge internettet til at afsætte tillægsprodukter, reservedele, genbestillinger og lignende. Dermed øges salget samtidig med, at der frigøres ressourcer i sælgerstaben til at opdyrke nye kunder.

NEMT AT KOMME IGANG.

En del virksomheder udnytter ikke denne mulighed, fordi de betragter betaling via nettet som en uoverskuelig og tidskrævende funktion at installere og vedligeholde.

Men i virkeligheden kræver det kun to ting at komme i gang: En indløsningsaftale med PBS/NETS og en betalingsgateway, der er godkendt af PBS/NETS.

SÅDAN VIRKER DET.

En betalingsgateway sørger for sikker formidling af data mellem webshoppen og PBS/NETS, der skal godkende kundens betaling. Vores betalings- gateway er godkendt og certificeret af PBS/NETS. Systemet bygger på en krypteringsnøgle udviklet af Verisign, der sikrer, at uvedkommende ikke opfanger følsomme oplysninger under udvekslingen mellem kunde og PBS/NETS.

Betalingsserveren er placeret i vores datacenter, der er sikret med alarm, nødstrømsanlæg og brandslukning. Vi overvåger systemet hele døgnet, året rundt.

SPECIFIKATIONER.

  • Betalingsgateway’en er godkendt og certificeret af PBS/NETS.
  • Systemet benytter en krypteringsnøgle der sikrer at uvedkommende ikke kan opfange følsomme oplysninger.
  • Betalingsserveren står placeret i sikret serverrum med tyverialarm, nødstrømsanlæg og aircondition.
  • Systemet overvåges 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
  • Integration med Google Analytics