Co-Location

Home » Co-Location

NYE LOKALER TIL DIN SERVER.

Med en Co-location løsning kan du give dit udstyr de bedste rammer for driften til en brøkdel af den pris, det koster hvis du skulle bringe egne lokaler op på samme standard.

Selvom du kun har en enkelt server, kan du for en fast lav pris få glæde af en redundant internetforbindelse, professionelt kølesystem, diesel-nødgenerator og optimal sikring mod brand, fugt og tyveri.

En Co-location løsning giver dig alle de samme muligheder som hvis serveren stod lokalt.

DIN SERVER KOMMER PÅ LUKSUSFERIE.

Serveren får et 5-stjernet værelse i et topmoderne datacenter. Værelset er bygget på et hævet installationsgulv der bl.a. hindrer statisk elektricitet.

Serverens stabilitet sikres desuden ved hjælp af de nyeste teknologier og nøje udvalgt hardware, et kraftigt køleanlæg suppleret med mulighed for frikøling, en nødgenerator og en 24-timers udrykningsordning. Hertil kommer selvfølgelig muligheden for dagligt at ringe til vores roomservice.

KONKURRENCEDYGTIG SIKKERHED.

Du har fysisk adgang til datacenteret 24 timer i døgnet. Du har egen nøgle til dit rackskab, og vores PCI-certificerede sikkerhedsprocedure sikrer bl.a., at ingen får adgang til datacenteret uden følge af vores tekniske personale.

Forbindelsen mellem datacenteret, serveren, internettet og din virksomhed er krypteret og sikret i henhold til de internationale standarder for databeskyttelse. Alle faciliteter og hardware opfylder strenge krav til fysisk og datateknisk sikring og sikkerhed.

SPECIFIKATIONER

  • 2 x 10Gbit internet forbindelse
  • 99,9% oppetid
  • Serviceaftale efter behov
  • Lave opstartsomkostninger
  • Curanet vedligeholder serveren
  • Altid hurtig og kompetent support