Hosted Disk

Home » Hosted Disk

ADGANG TIL DINE DOKUMENTER OVERALT.

Hosted Disk kombinerer fleksibiliteten ved at have dokumenter liggende online med fordelene ved en traditionel server.

FÅ FINGRE I DET DU SKAL BRUGE – NU!

Når bare der er adgang til internettet har virksomhedens medarbejdere alle filer lige ved hånden, uanset om de er på kontoret, til kundemøde eller arbejder hjemmefra. Det betyder, at der altid er hurtig adgang til de rigtige, opdaterede dokumenter, også selvom man arbejder uden for kontoret.

GØR DET NEMT AT DELE.

Hosted Disk er den enkleste måde for flere medarbejdere at dele filer og dokumenter. Ved hjælp af et gratis stykke software konfigureres Hosted Disk nemt som fællesdrev, og fungerer i dagligdagen som en traditionel server.

Samtidig kan Hosted Disk tilgås gennem en webbrowser. Det betyder, at en hvilken som helst computer kan give krypteret adgang til arbejdsdokumenterne, og det kan være en stor fordel på rejser, eller når man af en eller anden grund ikke kan bruge sin egen computer.

BETAL KUN FOR DET DU BRUGER.

Med Hosted Disk betaler virksomheden kun for behovet her og nu. Der skal ikke spekuleres på investering i og afskrivning af hardware, og ændrer pladsbehovet sig, kan aftalen ændres fra dag til dag. Derudover tager vi os af drift, opdatering, backup og sikkerhed – det giver tid til at fokusere på det væsentlige i virksomheden.

SPECIFIKATIONER.

  • 128 bit krypteret SSL forbindelse.
  • Adgang via webinterface eller netværksdrev.
  • Topsikret datacenter m. tyverialarm, aircondition, brandsikring og nødstrømsanlæg.
  • Backup i 30 dage.
  • Konstant overvågning af serverne i tilfælde af fejl.
  • Gratis telefon og e-mail support.