Hosted Server

Home » Hosted Server

SÆT IT-ADMINISTRATOREN PÅ DELTID.

Du kan vinke farvel de omkostninger, som der normalt er forbundet med at investere i eller drive sin egen server. Anskaffelsespris, afskrivning, driftsomkostninger, vedligeholdelse, opdateringer og ekstra it-medarbejdere bliver overflødige.

En Hosted Server giver dig alle de samme muligheder som hvis serveren stod lokalt.

DIN SERVER KOMMER PÅ LUKSUSFERIE.

Serveren får et 5-stjernet værelse i et topmoderne datacenter. Værelset er bygget på et hævet installationsgulv der bl.a. hindrer statisk elektricitet.

Serverens stabilitet sikres desuden ved hjælp af de nyeste teknologier og nøje udvalgt hardware, et kraftigt køleanlæg suppleret med mulighed for frikøling, en nødgenerator og en 24-timers udrykningsordning. Hertil kommer selvfølgelig muligheden for dagligt at ringe til vores roomservice.

Vi har reserveret to 10 Gbit linier mellem internettet og serveren, som kommer til at køre på den nyeste netværksteknologi. Hvis den ene fejler, tager den anden automatisk over.

KONKURRENCEDYGTIG SIKKERHED.

Forbindelsen mellem datacenteret, serveren, internettet og din virksomhed er krypteret og sikret i henhold til de internationale standarder for databeskyttelse. Alle faciliteter og hardware opfylder strenge krav til fysisk og datateknisk sikring og sikkerhed.

Datacenteret er specielt sikret imod tyveri, brand, strømsvigt, vandskader, virus og andre former for angreb.

  • 2 x 10Gbit internet forbindelse
  • 99,9% oppetid
  • Serviceaftale efter behov
  • Lave opstartsomkostninger
  • Curanet vedligeholder serveren
  • Altid hurtig og kompetent support