HOSTED DESKTOP

Home » HOSTED DESKTOP

TAG ARBEJDSSTATIONEN MED HJEM.

Det er blevet populært at benytte udtryk som Cloud Services, Skyen og Software-as-a-Service. I bund og grund omhandler det programmer, der afvikles fra internettet i stedet for på din computer.

Et Hosted Desktop eller fjernskrivebord giver dig mulighed for at tilgå dit skrivebord, dit arbejde og dine programmer overalt, hvis bare du har adgang til internettet.

VI TAGER OS AF DET HÅRDE ARBEJDE.

Programmerne kører på vores servere, hvilket vil sige at alt der hedder computerkraft, drift, backup, sikkerhed, opdatering osv. bliver overladt til os.

Det bliver hurtigt og nemt at oprette nye arbejdsstationer, og muligt at tage arbejdet med dig hjem eller til udlandet.

Du kan leje Microsoft Office eller ekstra harddisk plads langt billigere end butikkerne sælger det. Alternativt har du fri mulighed for at installere dine egne programmer.

MERE SIKKERT MED HOSTED DESKTOP.

Det er måske svært at tro, at det er mere sikkert med sine dokumenter og programmer på internettet. Ikke desto mindre, vil vi vove at påstå du kan sove roligt om natten.

Forbindelsen mellem os, internettet og din computer er krypteret og vi følger de internationale standarder for databeskyttelse. Der bliver løbende taget backup, af alt der ligger på din desktop. Derudover er datacenteret specielt sikret imod tyveri, brand, vandskader, virus og andre former for angreb.

SPECIFIKATIONER.

  • 3 GB diskplads til lagring af filer
  • Kan installere egne programmer
  • Windows XP skrivebord
  • Antivirus scanning
  • Installation af lokale printere
  • Gratis telefon og e-mail support