HOSTED C5

Home » HOSTED C5

EN SIMPEL STYRING AF DIN ØKONOMI.

Hosted C5 giver dig adgang til det populære økonomisystem, Microsoft Dynamics C5, uden at du skal installere noget som helst på din computer.

Vi overtager driften, sørger for at tage backup og sikrer at den nyeste version altid er klar til brug. Det betyder, at du blot skal koncentrere dig om at styre forretningen.

ET PLUS I ØKONOMIEN.

Hvis it-ressourcerne er knappe, eller de lokale udgifter skal minimeres, vil en outsourcing af dit økonomisystem kunne give luft i budgetterne. Du vil få adgang til alle de væsentlige moduler i C5, uden at skulle betale den dyre licens.

ADGANG OVERALT.

At vi hoster dit økonomisystem betyder, at du slipper for at installere programmet på de computere du benytter, og at du kan logge på hvor som helst, hvis bare du har adgang til internettet.

Dette åbner muligheden for at give eksterne revisorer, bogholdere eller hjemmearbejdspladsen en nem adgang til systemet og dine dokumenter. Herved spares der yderligere tid på administration og forsendelse af bilag og fakturas.

SIKKERHEDEN ØGES.

Selvom der er tale om fortrolige informationer og behandlingen deraf foregår online, er der ikke grund til bekymring – tværtimod.

De internationale standarder for databeskyttelse følges, hvilket giver et højt sikkerhedsniveau, som ofte er svært at opretholde ude i de enkelte virksomheder.

Alt data bliver krypteret og datacenteret er sikret med specielt fokus på angreb, tyveri, brand, strømsvigt og vandskader.

SPECIFIKATIONER.

  • Daglig backup af alt information.
  • Altid den nyeste version.
  • Komplet økonomisystem.
  • Mulighed for tilvalg af moduler.
  • Alt er krypteret med et SSL 128bit.
  • Gratis telefon og e-mail support.