HOSTED SHAREPOINT

Home » HOSTED SHAREPOINT

MEGET MERE END EN OPSLAGSTAVLE.

En opslagstavle kan være nok så brugbar, når der udveksles nyheder og informationer i virksomheden. Den har dog sine begrænsninger i forhold til plads, bekvemmelighed og placering.

Sharepoint er videndelingscentrum for den moderne virksomhed. Du og medarbejderne kan holde hinanden ajour, uanset hvor I befinder jer.

Ved at lade os hoste din Sharepoint løsning, sikrer du dig en høj stabilitet og sparer penge på dyrt hardware og administration.

DEL, DEL, DEL…

Del oplysninger, aktiviteter og dokumenter med relevante personer i en afdeling eller fokusgruppe. Opret et bibliotek, hjælpeforum eller viden- udvekslingscenter. Sammel alle informationer for et givent projekt eller ordre ét sted. Opbevar prislister, produktkataloger og personalehåndbøger i rækkevidde for alle medarbejdere. Og meget mere!

For en virksomhed som ikke har mulighed for at ordne alting henover skrivebordet, er Hosted Sharepoint en god investering. Det øger medarbejdernes muligheder for at arbejde sammen, og giver et naturligt incitament til vidensudveksling.

ALT DATA OG INFORMATION LIGGER TRYGT HOS OS.

Vi sørger for daglig backup af hele indholdet og opsætningen af din Sharepoint løsning. Forbindelsen mellem os, internettet og din computer er krypteret og vi følger de internationale standarder for databeskyttelse.

I tilfælde af strømsvigt vil en nødgenerator tage over, og vi har altid 2 internetforbindelser til rådighed, hvis der skulle opstå problemer med den ene. Datacenteret er desuden specielt sikret imod tyveri, brand, vandskader, virus og andre former for angreb.

SPECIFIKATIONER.

  • Hver bruger får egen dokumentmappe.
  • 100 MB plads pr. bruger.
  • Fuld rettighedsstyring på alle elementer.
  • Adgang overalt.
  • Direkte integration med MS Office.
  • Gratis telefon og e-mail support.