Hosted SQL

Home » Hosted SQL

HURTIG OG STABIL DATABASE.

Hosted SQL giver dig mulighed for at leje din helt egen SQL Server instans på månedsbasis. Du sikrer dig alle de samme fordele det giver at hoste sin egen SQL database, suppleret med den stabilitet og sikkerhed vores datacenter giver.

Serverens stabilitet er optimeret ved hjælp af de nyeste teknologier og nøje udvalgt hardware, et kraftigt køleanlæg suppleret med mulighed for frikøling, en nødgenerator og en 24-timers udrykningsordning. Hertil kommer selvfølgelig muligheden for dagligt at ringe til vores kundeservice.

Der er to 10 Gbit linier mellem internettet og serveren, som kommer kører på den nyeste netværksteknologi. Hvis den ene fejler, tager den anden automatisk over.

LIGESOM ALLE DE ANDRE.

Du skiller dig ikke ud, ved at anvende en hosted Microsoft SQL Server, for det gør alle de andre også. Du er derimod sikret en yderst stabil database, der kan håndtere store mængder af data og foretage søgninger og visninger på meget kort tid – ligesom du har behov for.

TO MULIGHEDER.

Der kan vælges mellem en virtuel eller en fysisk Hosted SQL server. Softwaren på begge løsninger er ens – forskellen består i den regnekraft og disk hastighed der stilles til rådighed.

Den fysiske SQL server er til websites/løsninger med behov for meget disk adgang og ekstrem regnekraft, mens den virtuelle er for dig, som har et mindre website, med et knap så krævende ressourcebehov. I begge tilfælde har du fuld administrations adgang til SQL serveren samt mulighed for at oprette flere SQL databaser.

  • Microsoft SQL Server 2008.
  • Virtuel eller Dedikeret Server.
  • Fuld Remote Desktop adgang.
  • Ekstern SQL Studio Management adgang.