Fjernetbackup

Home » Fjernetbackup

LIVREM OG SELER ER IKKE FOR MEGET.

Ingen er i tvivl om, at backup af forretningsdata ikke bare er en god ide for virksomheden – det er livsnødvendigt!

Alligevel har mange, især mindre virksomheder, svært ved at etablere et system, der sikrer dem ved nedbrud, brand eller indbrud, og som ikke er afhængig af, at medarbejderne skal huske bestemte rutiner.

SIKKERHED, SIKKERHED, SIKKERHED…

Med vores Remote Backup slipper virksomheden for at tænke mere over backup samtidig med, at sikkerheden er i top. Vi sørger for automatisk backup til vores servere, der både ligger fysisk separat fra virksomheden og er placeret i et datacenter, der er topsikret mod strømafbrydelser, brand, indbrug o.l.

SLIP FOR UDGIFTER OG BESVÆR.

Virksomheden slipper for indkøb af hardware og software til en lokal backup-server, og vi tager os også af den løbende overvågning og vedlighold.

Vi tilbyder Remote Backup-løsninger i alle størrelser, og virksomheden kan fra måned til måned tilpasse sin løsning. Det betyder, at man aldrig behøver betale for mere backup-plads, end man har brug for.

Derudover er der mulighed for at supplere med tillægsproduktet Exchange Mailbox Backup, der giver mulighed for individuel backup af medarbejdernesmailbox.

SPECIFIKATIONER.

  • Fuldautomatiseret backup, intet vedligehold.
  • Backup på ekstern server i vores topsikrede datacenter.
  • Sikret mod tyveri, brand, vandskader, hærværk osv.
  • Nemt at installere og sætte op.
  • Gratis telefon og e-mail support.